Szenior úszó OB lesz Battán - Sosem késő elkezdeni

Százhalombatta ad otthont a IX. Rövidpályás Szenior Országos Bajnokságnak február 23-24-én.
A sporteseményen 59 hazai és 4-5 külföldi klubból 300-400 versenyzőre lehet számítani. A mezőnyben olyan nevek is szerepelnek, mint Vermes Albán, moszkvai olimpia ezüstérmese, de több volt magyar válogatott úszó is részt vesz a versenyen.

"Előzetes értesülések szerint egy 1934-es születésű hölgy korcsoportos világcsúcsjavításra készül – árulta el Rupics József, a házigazda úszószakosztály vezetője. Bízunk abban, hogy a hátralévő időben semmi sem fogja akadályozni a felkészülésében."

Az OB-ről természetesen a Százhalombattai VUK SE úszói sem fognak hiányozni, akik erre az évre azt tűzték ki célul, hogy a tavalyi ötödik helyről előre lépnek az összesített csapatversenyben. Ehhez a jó eredményeken kívül fontos, hogy minél többen és több számban álljanak rajthoz. Jelenleg 32 regisztrált tagja van az egyesületnek.

A szeniorok a szurkolókat is nagyon várják a versenyre, amelynek a megtekintése ingyenes.
Aki kedvet kap hasonló rendezvényeken aktívan, úszóként részt venni és a Százhalombattai szeniorokhoz tartozni, az bátran keresse Tejes Istvánt a 06/30/637-0687-es telefonszámon, vagy a tejessapa@gmail.com e-mail címen! Szanyi-Nagy Éva például úgy csatlakozott tavaly szeptemberben az egyesülethez, hogy nem rendelkezett úszó múlttal, de kitartásának, az edzéseken való részvételének köszönhetően január 19-én Szentesen már két ezüstérmet nyert korosztályában, 70 évesen! Sohasem késő elkezdeni!