Sportos szezonzáró

Szezonzáró családi napot tartott a B-Cool Dance és a SZVISE öt szakága Százhalombattán, a Csónakázó-tónál június 16-án.
Mészáros Gábor, a B-Cool elnöke és a SZVISE szakosztályvezetője elmondta, hogy a táncosok tavaly tartottak először családi napot, amelyen több mint kétszázan vettek részt. A sikeres rendezvényhez az idén már a SZVISE öt szakosztálya – judo, atlétika, tánc, giri, rögbi – is csatlakozott, így egy igazi sportos családi napot sikerült megrendezni, ahol három generáció is képviselve volt. A rendezvény célja a csapatépítés, a szakosztályok összehozása, az év lezárása egy kellemes, tartalmas, jó hangulatú programmal.

A tartalmas szórakozást motorcsónakozás, kenuzás, légvárak, tűzoltóautós habparti, judo- és grundbirkózás-bemutató, valamint a Nomad Budapest baráti társaság country-bemutatója majd flashmobja és számos egyéb sportolási lehetőség biztosította.
A programon megjelent Vezér Mihály polgármester is, aki köszöntőbeszédében elmondta, nagyon büszke arra, hogy sok és kiváló sportoló van Százhalombattán. Megköszönte a versenyzők és az edzők eredményes munkáját, és sok sikert kívánt nekik a következő szezonra.  

Bár ez a nap az önfeledt szórakozásról szólt, a versenyzés sem maradhatott el. Főzőversenyt rendeztek, amelyre kilenc csapat nevezett szabadon választott menüvel. A győztes kiválasztása a polgármester, Szél Pál, Szalai Attila és Mészáros Gábor feladata volt.

A hőségben kezdődő rendezvényt gomolyfelhők árnyékolták be, de az eső szerencsére elmaradt.