Emlékezetes két pont

Megérdemelt győzelmet aratott az SZKE III a megyei felnőtt férfi kézilabda-bajnokság március 7-i fordulóján. SZKE III. – Erdőkertesi SE 41:38 (16:21)
SZKE III: PRUCH Cs. (kapus) BAUER M. 4, Tóth Cs. 4, Fodor G. 4, ISÉPY Zs. 11, Szabó A., Oláh L., HÓKA A. 9, KOVÁCS B. 8, Tóth Zs.1

"A hét nem hozott jó előjeleket a hétvégi mérkőzéssel kapcsolatban, mivel sorra mondták le a játékosok a játékot, leginkább betegség miatt. Persze volt, akinek programja volt, de ezt tudtuk előre – nyilatkozta Tóth Zsolt edző. Szombat délutánra már csak nyolcan maradtunk, velem együtt. De bíztunk abban, hogy fiatal játékosaink visszaérnek Veszprémből, még ha nem is a mérkőzés kezdetére. Már most szeretném megköszönni nekik, hogy vállalták a játékot. Kovács Balázs és Bauer Máté nélkül nehezen fordítottuk volna meg a meccset. Az egész csapat kihozta magából a maximumot. Volt, amikor hat góllal is vezetett az Erdőkertes a mérkőzés folyamán, szünetre ötgólos hátránnyal vonultunk. A második játékrészben összeszedettebben játszottunk, és a fiatalok segítségével olyan energiákat mozgósított a csapat, amelyek a hátralévő mérkőzésekre is nagy lökést adhatnak. Isépy Zsombor 11 gólja kiemelkedő volt, a kapuban Pruch Csaba lehúzta a redőnyt a második félidőben. De mindenkit kiemelhetnék. Gratulálok a CSAPATNAK, erre a meccsre mindig emlékezni fogunk! Az alapszakasz utolsó mérkőzése Érden lesz a Treff csarnokban március 22-én, vasárnap, 18 órakor a Treff 07 SE ellen. Igazi rangadó várható. Szeretnénk, ha sokan eljönnének szurkolni, mert ezek a fiúk nagyon megérdemlik!"