Polgármesteri közlemény

Tisztelt Százhalombattaiak!
Tájékoztatom Önöket, hogy a közeljövőben a városi nagyrendezvényeink megtartására jelen intézkedésem visszavonásáig nem kerül sor.
Vonatkozik ez nem utolsósorban a március 13-i Sportdíj Gálára is, és elmarad a március 15-i városi ünnepség is. Minden olyan városi rendezvény elhalasztására kértem kollégáimat, ahol zárt térben 1 m-nél közelebb helyezkednek el a jelentős számú résztvevők.
Fenti intézkedés célja a koronavírus terjedésének megakadályozása, a tömeges megbetegedések elkerülése. Megkértem az önkormányzati fenntartású intézményeket, hogy gondoskodjanak folyékony szappanok, fertőtlenítőszerek biztosításáról. A hosszú távra szóló élelmiszer-beszerzések szükségtelenek, városunk ellátása továbbra is folyamatos. Szeretnék mindenkit megnyugtatni, aggodalomra nincs ok. Jelen intézkedések mindannyiunk biztonságát erősítik és az elővigyázatosság jegyében születtek.
Kérem, tartsák be az országos tisztifőorvos ajánlásait, a napi többszöri szappanos kézmosást, kerüljék a családon kívüli találkozásokkor a közvetlen kontaktusokat!